Zgodovina

Začetki našega gostinjstva segajo v leto 1967.
7. Januarja 1967 smo prvi dan odprli vrata naše gostilne. Začeli smo z dvema majhnima prostoroma - točilnica in posebna soba.

Dnevno so se vaščani Mežice zbirali v našem lokalu.
Poleg pijače so bili takrat zelo atraktivni čevapčiči.

Leta 1975 smo našim gostom ponudili še večje udobje, saj smo dogradili večjo sobo s teraso. Potrebe in želja po večjih prostorih je bila spet prisotna, zato smo leta 1985 dogradili še večjo sobo, ki je takrat služila kot "disco". Mežica je torej dobila disko, kjer so se mladi in tudi manj mladi naplesali do jutranjih ur. Sedaj je ta prostor namenjen predvsem za razna praznovanja, zaključke, poroke, obletnice, valete, birme, ...

Ker se časi spreminjajo, smo pri gostilni KREBS tudi stopili v korak s časom in jo leta 1996 pomladili z raznimi igralnimi aparati, pikado, ročni nogomet, kasneje tudi digitalni juke box. Leta 2002 je gostilna doživela še eno prijetno lepotno spremembo. Vrtni del so spravili pod streho, tako je zadrževanje tam prijetnejše v vseh letnih časih. Najatraktivnejše v zadnjem času pa so najverjetneje slastne pizze v gostilni KREBS, katerih cena je ugodna, okus pa več kot odličen.

Vabljeni ste, da pridete in se sami prepričate o naši ponudbi.